Zwarte Magie

Wat is de betekenis en definitie van zwarte magie?

Zwarte magie is een vorm van duistere energie die gebruikt wordt om anderen te verwonden, te vernielen of te dwingen te doen wat jij wilt, zonder rekening houden met die persoon of de mogelijke gevolgen. Diegene die zwarte magie toepast wordt er zelf altijd beter van ten koste van de ander. Zwarte magie wordt gebruikt door heksen, magiërs en tovenaars. Ook heden ten dage wordt zwarte magie gebruikt. Er worden nog altijd oculte rituelen uitgevoerd. Mijn ervaringen zijn daar een voorbeeld van, wereldwijd kom ik het namelijk tegen. Nog niet iedereen is zich bewust dat hij/zij zwarte magie toepast, het gebeurt ook in het onderbewuste. Nu met social media is het voor zwarte magiërs zeer eenvoudig om mensen te beïnvloeden en manipuleren. Door je bewust te worden van je eigen energie en energiesysteem, kan je eenvoudig zwarte magie verwijderen indien je erdoor beïnvloed wordt.

Hoe is zwarte magie ontstaan?

In een ver verleden ontdekten magiërs dat je magie kunt toepassen om er zelf beter van te worden. Het is namelijk mogelijk om anderen te kunnen laten doen wat jij wilt. Dit had voor sommige wijzen een groot voordeel. Want als je een dominant spiritueel ego hebt, richt je je met name op jezelf ten koste van anderen. Je geeft en deelt niet, zonder eigen gewin in materie, status, geld. Kortom, je moet er zelf beter van worden. Magiërs gebruikten zwarte magie om voor elkaar te krijgen wat zij wilden. Zo ontstond er een stroming die zich afzette tegen het goddelijke, het witte licht, het zuivere en pure en zich aansloten bij het duister. Het lukte hen namelijk redelijk gemakkelijk. Leiders en prominente personen worden eenvoudig beïnvloed omdat deze mensen vaak niet handelen vanuit gevoel maar vanuit het hoofd. (uiteraard zijn er uitzonderingen). Waarom wordt het gebruikt, zie de video.

Zwarte Magie Behandelen, Verwijderen en Verbreken

Soms is het noodzakelijk om onverwerkte emoties en trauma op te lossen in jezelf om volledig los te komen van de zwarte magie. Als jij namelijk niet bepaald wat er gebeurt in je leven en je lijf, heeft een ander eenvoudig invloed. Gezien hoe we zijn opgevoed de laatste generaties, komt dit veel voor, dus veroordeel of schaam je niet als dit bij jou ook het geval is. Als je geen Nee durft te zeggen of kan zeggen, ook dan zal je hulp nodig hebben om volledig van de zwarte magie af te komen en weer regie te nemen over je lijf en leven. In 1 sessie is dit bij de meeste mensen volledig opgelost.

Hulp nodig?

Als je twijfelt of er zwarte magie op jou is toegepast en kom je er niet achter door middel van de video’s? Bel nu [button href=”tel://0031 6 28311033″ style=”danger” fa=”fa-phone” corners=”rounded”]0031 6 28311033[/button] voor meer informatie en het maken van een afspraak. Of stuur een mail naar info@de-exorcist.nl