zwarte-magie-in-je-relatie
zwarte magie in je relatie

Zwarte magie in je relatie

Ik word dagelijks benaderd door mensen met vragen over zwarte magie in hun relatie. Het komt helaas best vaak voor dat zwarte magie wordt gebruikt om een relatie te beëindigen. Vraag mij niet naar de reden. Meestal komt het erop neer dat ze of jou dat geluk niet gunnen, je partner geen geluk gunt of je partner willen hebben voor zichzelf. Er kunnen alle redenen voor zijn. Welke vind ik niet zo belangrijk. Hoe kom je van die duistere energie af, vind ik veel belangrijker.

Partner terugkrijgen of houden

Als je partner eenmaal bij je weg is dan kan jij daar zelf niet meer zoveel aan doen. Jij kunt je partner diens keuzes niet veranderen. Ook is het niet mogelijk om de zwarte magie welke bij je partner is toegepast te verbreken. Dat kan alleen je partner zelf regelen.

Vaak als een partner onder invloed is van zwarte magie dan staan ze niet open voor verandering of hulp. Helaas is het enige wat jij kunt doen, dat te accepteren. Jij dient los te komen van die partner om jezelf niet langer meer pijn te doen. En je kunt echt helemaal loskomen zodat je verder kan met jouw leven.

Hier nog een video erover.