Waarnemen van Entiteiten

Steeds vaker nemen we deze bewustzijnsvormen waar. Onder andere in woningen, ruimtes, aura’s, bij dieren en personen. Dat we ze meer waarnemen komt omdat we meer en meer bewuster worden op Aarde.

Kinderen

Kinderen nemen eenvoudig waar. Zeker de nieuwe lichting kinderen hebben al vaardigheden bij zich welke wij nog niet of net ontwikkeld hebben. Zolang kinderen nog geen besef van tijd hebben, leven ze in hun eigen wereld. Ze hebben dan een rijke fantasie en ze stellen zich open voor allerlei ervaringen en waarnemingen. Kinderen willen ontdekken. Sommigen hebben onzichtbare vrienden, anderen praten tegen onzichtbare personen in hun slaapkamer. En zo zijn er nog wel meer voorbeelden te noemen. In mijn praktijk kom ik steeds meer kinderen, tieners en jongvolwassenen tegen die vastlopen in het omgaan met entiteiten.

Zien van entiteiten; helderziendheid

Het zien van entiteiten kan op diverse manieren. Zo kan je een entiteit zien, zoals je mij zou zien als ik tegenover je sta. Je kunt doorzichtige personen, mensfiguren zien. Het is mogelijk dat je allerlei kleuren ziet. Dat je lichtbollen ziet. Of wolken van energie. De meesten die ik spreek hierover zien entiteiten in hun gedachten. Entiteiten bepalen zelf hoe zij zich tonen aan ons. Dus soms kan het zijn dat je iemand ziet in een jongere versie van hen of dat je een wezen ziet in diverse vormen. Het kan altijd verschillen. Vandaar is het ook van belang, in mijn optiek, om niet alleen te vertrouwen op je zicht. Immers, je ziet wat je wilt zien. We hebben nog steeds veel filters waar we rekening mee dienen te houden.

Het zien van entiteiten is soms best confronterend en kan onverwachts gebeuren. De eerste keer dat ik een entiteit zag als een doorzichtig wit/lichtgrijs persoon was bijzonder. Normaal nam ik entiteiten waar in mijn ooghoeken. Als ik dan keek, was er niets meer te zien. Of ik zag een wolk van energie bewegen of voorbij komen. Dit keer zag ik een zeer goede vriend van mij zo duidelijk. Ik schrok ervan. Niet om hem te zien, alleen realiseerde ik mij dat hij op de operatietafel was overleden. Dit werd later dan ook bevestigd. Erg emotioneel en voor mij een bijzonder moment. Ik zie en spreek hem nog steeds alleen zie ik hem niet meer zoals toen, meer in gedachten.

Horen van entiteiten; helderhorendheid

Het horen van entiteiten kan ook op diverse manieren. Alleen het betreft altijd een geluid. De een hoort entiteiten kloppen of rondlopen. De ander hoort letterlijk een gefluister of gepraat in het oor. In mijn praktijk kom ik beiden evenveel tegen.

Het horen van een geluid zoals voetstappen op de trap terwijl je weet dat je alleen thuis bent, kan best beangstigend zijn. Vaak doen entiteiten het daar ook om. Ze voeden zich namelijk met jouw angst. Alleen als het een entiteit betreft die graag aandacht wilt, kan het zijn dat je van alles hoort. Dan kunnen ze kloppen of tegen je praten om te laten weten dat ze er zijn.

Ik weet nog heel goed dat ik een keer op bed lag te slapen en ik hoorde iemand continue de houten trap op en af rennen. Langzaamaan werd ik wakker. De voetstappen kwamen steeds dichterbij. Ik keek naast me en zag niets. En toch kreeg ik sterk de indruk dat er iemand echt mijn trap opgelopen is. Het bleef zich herhalen totdat ik bewuster ging waarnemen. Dat kon ik overigens pas toen ik mijn angst had verwijderd en goed wakker was.

Voelen van entiteiten; heldervoelendheid

Een andere manier om entiteiten waar te nemen is via je gevoel. Iedere entiteit voelt in eerste instantie koud aan. Denk je plotseling aan iemand en krijg je een koude rilling? Dan is er een entiteit aanwezig. Voel je een koude aanraking op je lichaam? Dat is een entiteit. Mijn persoonlijke ervaring is dat hoge entiteiten zoals aartsengelen een enkele keer warm aanvoelen. Dit heeft ook met ervaring te maken omdat je leert de entiteiten te herkennen. Iedere entiteiten heeft diens eigen energie namelijk. Net als wij mensen.

Het voelen van entiteiten kan je leren. Alleen soms gebeurt het gewoon. Ik weet nog heel goed dat toen er een kat van een vriend net was overleden, ik deze meteen kon voelen. Ik ging naar bed en ik stond even stil bij het beest om te vragen hoe het nu is. Voordat ik het wist, kwam hij tegen mij aanliggen bij mijn benen. Zelfs de deken werd ingedrukt. Hij heeft er de hele nacht gelegen om bij te komen van de ervaring en gewoon dichtbij te zijn.

Weten dat entiteiten er zijn: helderwetendheid

Veel van de klanten die ik spreek weten dat er entiteiten zijn. Soms kunnen ze op geen enkele andere wijze entiteiten waarnemen, maar ze weten het gewoon. Dat is intuïtie. Je kunt het niet altijd aan een ander uitleggen hoe je het weet. Dat is soms lastig.

Iedere avond breng ik entiteiten over naar het licht. Sommigen hebben hulp nodig en ik weet wat ze nodig hebben. Daardoor kan ik ze helpen. Een klant zei: ik weet gewoon dat de entiteit verdrietig is, ik zie het niet, ik hoor niets, ik voel het ook niet alleen ik weet het.

Het ruiken van entiteiten; helderruikendheid

Negatieve entiteiten ruiken soms als rotte eieren. Een dikke vettige zwavel lucht. Of sommigen als een chemisch iets. Erg naar en vies in ieder geval. Soms als ik entiteiten verwijder bij mensen, ruik ik deze lucht.

Positieve entiteiten kan je soms herkennen aan hun geur. Zo ruikt Magdalena altijd naar lelies, bij mij en bij klanten. Een oude bekende naar zware tabak. Een oom van mij naar de pinda’s die hij mij altijd gaf. Dus ruik je de parfum van een dierbare? Dan kan het zeker zo zijn dat die persoon bij je is.

Een combinatie van zintuigen

Het is heel goed mogelijk dat je een aantal van bovenstaande manieren herkent in je waarneming. Uiteindelijk is het de bedoeling dat al je zintuigen optimaal functioneren. Ik gebruik altijd een aantal waarnemingen met de verschillende zintuigen om te bevestigen dat mijn waarneming en eerste indruk klopt. De meest belangrijke is het voelen in deze. Want je gevoel is erg lastig door anderen te beïnvloeden.

Hulp nodig?

Bel nu [button href=”tel://0031 6 28311033″ style=”danger” fa=”fa-phone” corners=”rounded”]0031 6 28311033[/button] voor meer informatie en het maken van een afspraak. (Een afspraak kan plaatsvinden op mijn praktijk te Apeldoorn of via Skype of Messenger video met hetzelfde resultaat). Of stuur een mail naar info@lindakrohne.nl