Soorten entiteiten

Welke soorten entiteiten zijn er?

Wat zijn entiteiten?

Entiteiten zijn bewustzijnsvormen van energie met een intelligentie. Synoniemen voor entiteiten zijn geesten, demonen, spoken.

Hoe zien entiteiten eruit?

Veel klanten denken dat entiteiten eruit zien als een mens. Alleen is dat slecht in enkele gevallen zo. Er zijn namelijk erg veel soorten entiteiten. En iedere entiteit kan en mag zelf bepalen welke vorm het aanneemt. Je kunt entiteiten zien als een wolk, bol, geometrisch figuur, kleuren, stip, schaduw, mensachtig, dierachtig, alienachtig, symbool. Afhankelijk van je eigen proces en status in je proces neem je entiteiten waar. Jouw zienswijze hoeft niet hetzelfde zijn als bij andere mensen.

De entiteiten die lijken op een mens worden ook wel humanoid genoemd. Alleen zijn er in mijn ervaring veel meer entiteiten die niet lijken op een mens dan ik ooit in eerste instantie dacht. Vandaar ook meer uitleg over de soorten die er zijn.

 

Soorten entiteiten:

Je kunt in mijn ervaring entiteiten onderscheiden in een aantal categorieën. Ik zal er een aantal hier bespreken welke het meest gebruikt en begrepen worden door mijn klanten.

Alle entiteiten zijn waarneembaar in de ongeziene wereld. Ik noem de wereld die we voornamelijk met onze fysieke zintuigen niet eenvoudig kunnen waarnemen, de ongeziene wereld. Door velen ook wel het universum genoemd. Alleen bestaat het universum voor mij persoonlijk uit meer dan entiteiten en dimensies, dus heb ik er een andere omschrijving voor gehanteerd, om het onderscheid voor mijzelf te houden.

 

Overeenkomst tussen alle entiteiten waar je last van ervaart

Omdat ze zich nu eenmaal voeden met onze onverwerkte emoties en trauma, heb je soms last van entiteiten. De lagere entiteiten zijn hier experts in. Die emoties zitten namelijk op een laag energieniveau en een lage trillingsfrequentie. Die overeenkomt met andere lagere dimensies. Dus als je last ervaart van meelifters, entiteiten in je aura, lichaam of huis en ze zijn niet plaatsgebonden. Dan betekent dat dat je aan de slag dient te gaan met jezelf. Om je onverwerkte emoties en trauma op te lossen en te verwijderen. En dit kan je grotendeels zelf. Lees er op de pagina’s  Soorten entiteiten Gevoelsniveau en Doe het zelf, meer over.

Hulp nodig? 

 

>