Kleuren van entiteiten:

Veel soorten entiteiten hebben een aparte kleur waarin ze verschijnen. Soms kan je de kleuren zien als je je ogen sluit. Dan dansen de kleuren op je oogleden. Soms zie je de kleur in gedachten. Soms weet je de kleur automatisch en als vanzelf. De kleur zegt vaak iets over de soort entiteit en diens dimensie. Hieronder enige informatie.

Witte/lichtgrijze entiteiten

De kleur van de hogere entiteiten. Waaronder engelen, leermeesters en overleden dierbaren. Positief ingesteld met een goede verbinding met het Goddelijke licht. Alleen zijn sommige witte entiteiten nog niet overgegaan naar het licht. Zij worden wel waargenomen, met name door en bij familieleden. Overleden dierbaren/mensen worden niet automatisch wit van kleur. Dit is afhankelijk van hun keuze en proces. Op de website van Spirituele Coaching, vind je meer informatie over overleden dierbaren. Soms zie je alleen een gezicht, soms het gehele lichaam. De entiteit bepaalt namelijk zelf hoe jij hem of haar mag zien. Bij overleden mensen zie je alleen geen voeten. Veelal zeg ik dan ook tegen kinderen die wel eens vragen is die persoon overleden, kijk of je voeten ziet. Zoniet, dan is het een geest/overleden persoon.

Zwarte entiteiten

Zijn meestal mensen die zijn overleden en die niet altijd positief ingesteld zijn. Zij dragen veel negatieve energie met zich mee. Ook kunnen dit mensen zijn die te lang hebben gewacht met het overgaan naar het Licht, waardoor ze verder van zichzelf kwamen en daardoor depressiever/negatiever werden. Zodra dat gebeurt, raakt de verbinding met het Licht verloren en wordt de verbinding met het duister sterker. Sommige zwarte entiteiten zijn dan ook niet van plan je kwaad te doen, alleen zitten zij vast in hun proces. Je kunt leren voelen of het een positieve of negatieve entiteit is. Mijn ervaring is dat de meeste zwarte entiteiten negatief van aard zijn en ze erg goed zijn in misleiding.

Er zijn ook entiteiten die wereldwijd veel gezien worden zoals de Hat man en heel dunne mensachtige figuren. Deze zijn altijd zwart en hebben een ander doel dan de overleden mensen. De zwarte figuur met de hoed op, heeft ook wel eens rode ogen.

Gele entiteiten

Kom ik heel veel tegen als er verdriet aanwezig is.

Rode entiteiten

Dit zijn voornamelijk de demonen en duivelachtige entiteiten verbonden met de Hel zoals de meeste mensen deze dimensie noemen. Denk aan wezens met hoorns en monsters en satans. Ze zijn met name heel boos en woedend.

Groene entiteiten

Dit zijn entiteiten die je vaak als een tennisbal door je lichaam voelt schieten. Zitten met name vast op bepaalde organen en plekken in je lichaam. Ze kunnen zeer vervelend en pijnlijk aanvoelen.

Paarse entiteiten

De kleur paars komt veel voor in combinatie met zwarte magie en manipulatie. Soms zien klanten deze entiteiten als heks of tovenaar of iets wat daar op lijkt. Dit type entiteiten is vaak lastig om in 1x te verwijderen vanwege de manipulatie die ze toepassen.

Andere kleuren:

Dan heb je verder nog andere kleuren entiteiten. Dit zijn allen niet mensachtigen. Soms zie je deze als een gekleurde stip of schim. Veelal worden deze gezien als je in het donker je ogen sluit. Dan zie je aan de binnenkant van je oogleden van alles voorbij schieten/schuiven. Deze gekleurde entiteiten zijn niet positief ingesteld. Daar kan je ook flink last van hebben. Sommige van deze entiteiten bezitten manipulatie, magie of voodoo en kunnen je behoorlijk tot last zijn. In mijn ervaring is het mogelijk om te leren van en samen met een specialist, zoals ik zelf, deze entiteiten te verwijderen.

Hulp nodig?