Wat zijn entiteiten?

Entiteiten zijn bewustzijnsvormen van energie met een intelligentie. Ze zijn niet altijd een mens of lijkend op een mens.. Meer weten? Klik hier

Hoe kan je entiteiten voelen?

We nemen entiteiten waar met al onze zintuigen. Afhankelijk hoe ver jij bent met je persoonlijke ontwikkeling kan je ze zien, horen, voelen, weten dat ze er zijn, ruiken en proeven. Onze tastzin, het voelen, is de eerste zintuig welke werd gemaakt terwijl je in de baarmoeder zat. Met je handen ben je meteen gaan voelen om je heen, je zelf. Je huid is je grootste orgaan. Alleen kan je ook inwendig voelen. Het is mogelijk te leren om te voelen hoe je je voelt. Gelukkig hebben we dat allemaal al in ons, dat vermogen om te voelen. We noemen dat intuïtie.

Hoe werkt je interne gevoel?

Stel er komt nu iemand je kamer instormen. De persoon is boos, schreeuwt etc. Je lichaam reageert meteen. Want je intuïtie geeft je het gevoel dat er iets niet in orde is. Het kan zijn dat je maag zich omkeert bijvoorbeeld, of je voelt daar een knoop ontstaan. Of  je keel wordt dichtgeknepen.

Een ieder voelt op diens eigen wijze. Vergelijk dan ook niet meer met een ander. Dat is niet eerlijk en realistisch. Als de ander al geleerd heeft hoe zijn/haar lichaam met hen communiceert en jij nog niet. Dan is het logisch dat die ander veel beter en duidelijker kan vertellen hoe hij/zij zich voelen en waar in diens lichaam dan dat gevoel zit. Dan spreken we over emotionele blokkades.

Voelen dien je te leren

We zijn opgegroeid en onderwezen in het in ons hoofd aanwezig zijn. Het vak Gevoelens en Emoties en Lichamelijke Communicatie hebben we immers geen van allen gehad op school. Het is dan ook niet zo raar dat je werkelijk nog geen enkel idee hebt van hoe je lichaam met jou aan het communiceren is. Je kunt het echt leren, net als al mijn andere klanten.

Het is mogelijk om uit de conditionering te komen van het weten, snappen, denken en begrijpen. Inmiddels heb ik honderden mensen geleerd hoe voelen werkt. Voelen is het begin van groei en ontwikkeling. Zodra je voelt, en weet wat je ermee kunt, gaan er vele deuren open.

Voelen is de sleutel bij het onderscheiden van entiteiten

Aangezien er diverse soorten entiteiten zijn, is het belangrijk om nooit alleen uit te gaan van je ogen. Je gevoel is je meest belangrijke zintuig. Sommige entiteiten doen zich voor als een wolf in schaapskleren. Dan zien ze er uit als een aartsengel bijvoorbeeld en toch klopt er iets niet. En dat “er klopt iets niet” is je gevoel die je dat signaal geeft.

Een entiteit met positieve intenties voelt positief: er ontstaat rust, warmte, kalmte, blijdschap, geluk, openheid in je lichaam.

Een entiteit met negatieve intenties voelt negatief: er ontstaat pijn, onrust, drukte, chaos, naar gevoel in je lichaam.

Voelen is de sleutel bij het verwijderen van entiteiten

Negatieve entiteiten haken aan op onverwerkte emoties en trauma’s bij mens en dier. Kortom, je dient je oude emoties te verwerken en verwijderen door ze los te laten. Om je onverwerkte emoties en trauma’s op te lossen, dien je bij die gevoelens en emoties te kunnen. Kortom, leren voelen is waar zo een beetje iedereen bij mij les in krijgt. Anders krijg je de negatieve entiteit niet weg uit je energiesysteem, huis, lichaam.

Je onverwerkte emoties en trauma zijn de aanlegsteigers waar de entiteiten op binnenkomen, aanhaken en vasthaken. Gelukkig zijn er een aantal eenvoudige methodes en technieken die je helpen met het verwijderen van entiteiten en het oplossen van je onverwerkte negatieve emoties en trauma. Ik leer je hoe het werk.

Voelen
Voelen

Hoe kan ik entiteiten voelen als ze in mijn buurt zijn?

Klik hier

Hulp nodig?