Soorten entiteiten op energiefrequentie-/bewustzijnsniveau

Er zijn een aantal mogelijkheden om de soorten, vallend in deze categorie, te benoemen. Ik prefereer de volgende soorten:

  • Hogere entiteiten (gidsen/leermeesters/engelen/cherubijnen/serafijnen)
  • Mensachtige entiteiten (Overleden personen/geesten/spoken)
  • Lagere entiteiten (astrale entiteiten/gekleurde entiteiten/demonen/aliëns/orbs)
  • Elementalen (elfjes/kabouters/bosgeesten/watergeesten)
  • Dierachtige entiteiten
  • Draken

Hogere entiteiten

Dat zijn de entiteiten uit de ongeziene wereld die nauw in verbinding staan met de bronnen. Het Licht, de Bron, God is bijvoorbeeld een bron waar de mens van planeet Aarde zich mee verbonden voelt, in het algemeen. Veelal zijn de hogere entiteiten onze gidsen en leermeesters. Daar vertel ik verderop meer over. Ook in de ongeziene wereld heerst er hiërarchie en hogere entiteiten staan hoog in de rankings. Hun energieniveau, energiefrequentie, trilling is het allerhoogst mogelijke. De kleur van deze entiteiten is veelal wit/goud of combinatie van die twee. Enkele aartsengelen laten zich echter ook vaak via een bepaalde kleur of combinatie van kleuren aan iemand zien, of als een persoon. Dit is persoonsafhankelijk en afhankelijk van de status van je groeiproces als ziel en mens.

Een aantal bekende hogere entiteiten zijn cherubijnen, serafijnen, God, Allah, Petrus, Buddha, Shiva, de Goden en de Aartsengelen. Uiteraard zijn er nog velen meer.

Mensachtige entiteiten

Dit zijn veelal overleden dierbaren, een hologram of astrale projectie van een levend persoon, humanoid aliëns. Overleden dierbaren komen vaak terug om afscheid te nemen, je te ondersteunen en te helpen.

Een hologram of astrale projectie van een nog levend persoon kan zich tonen als werkelijk beeld maar dan doorschijnend. Soms komt het ook voor dat een nog levend persoon zich vertoont in een andere vorm. En entiteiten uit een andere dimensie kunnen ook als hologram of astrale projectie waargenomen worden.

Aliëns die veel op mensen lijken, komen aardig overheen met onze lichaamsbouw. Er zijn alleen heel erg veel soorten. Niet elke aliën lijkt op een mens. Velen lijken op een dier. Er zijn er echt teveel om op te noemen..  Vandaar dat je waarneming van belang is als je een entiteit opmerkt.

Lagere entiteiten

Entiteiten afkomstig uit andere dimensies dan de onze zien er over het algemeen niet mensachtig uit. Daarnaast is hun energieniveau en trillingsfrequentie lager dan die van ons. Deze entiteiten worden ook wel demonen, aliëns, astrale entiteiten, kwaadaardige, negatieve entiteiten genoemd. Je kunt ze zien als lichtbol, energiewolk, monster, dier, aliën, zwart figuur. Ze kunnen allerlei kleuren hebben behalve wit en goud. Mits ze je voor de gek houden en zich voordoen als een hogere entiteit. Alleen dat maak je alleen mee als je daaraan toe bent. Dat is nog lang niet iedereen, dus maak je niet teveel zorgen. Als je twijfelt, neem dan contact op.

Hieronder een foto van een duivelachtige entiteit, rechtsboven in de rook.

Duivel-linda-krohne
Duivel

Dieren

In het boeddhisme behoren dieren ook tot de lagere entiteiten. Ze hebben een lager bewustzijn- en intelligentieniveau dan de mens.

Klopgeesten

Een ander soort lagere entiteit is de klopgeest. Soms kan je entiteiten horen. Zelf heb ik ervaren dat ik regelmatig entiteiten de trap op hoor lopen, met deuren slaan, over de muur krassen met nagels, lampen laten knipperen, een televisie aan/uit zetten. Er zijn bij klanten ook andere ervaringen zoals bonken of kloppen. Het doel van de entiteiten is aandacht vragen en soms je bang maken. Ze willen graag dat je weet dat ze er zijn. Vaak is de intentie onschuldig en meer een schreeuw om hulp. Dus oordeel niet te snel. Ook al is dat soms moeilijk omdat het zeker beangstigend kan zijn.

Demonen

De wezens verbonden aan het duister kunnen er demoonachtig uitzien. Zoals Satan en de duivel. Veelal worden demonen gezien als monsterachtige wezens, vaak rood of rood/zwart van kleur. Demonen haken aan op onze onverwerkte emoties en trauma. Ze geven ons, op een soms pijnlijke wijze, aan waar wij zelf nog wat kunnen opruimen bij onszelf. Dit doen niet alleen demonen, ook andere lagere entiteiten.

Elementalen

De wezens verbonden met de natuur en de elementen. Onder andere bekend als elfjes, sylphen, nymfen, bosgeesten, kabouters, aardmannen en zo zijn er nog velen meer. Zij zijn aanwezig om de planeet en haar bewoners te helpen en te beschermen. De meeste elementalen laten zich nog niet zo zien. Dit omdat ze veelal worden verward met negatieve entiteiten en aliëns. Het tegendeel is in mijn ervaring waar. Alleen is dat uiteraard aan een ieder zelf om te ervaren. Elementalen zijn de meest mystieke wezens die er zijn, in mijn optiek. Communicatie met hen kan lastig zijn. Hieronder een foto van zo een entiteit. (links ter hoogte van mens)

elementalen-linda-krohne
elementalen

Dierachtige entiteiten

Als huisdieren komen te overlijden, zie je soms nog als entiteit, ook wel geest genoemd. Veelal zie je een wolk van energie, of werkelijk een vorm van een dier. Het kan ook zijn dat je in je dromen allerlei dieren tegenkomt, dit zijn totemdieren, spirituele gidsen of symbolen voor situaties in realiteit. De meesten klanten ervaren entiteiten van overleden huisdieren.

Er zijn ook entiteiten die reptielachtig ogen. Deze hebben meestal een negatieve intentie. Reptilians en archons zijn er enkelen. Als je hiermee te maken hebt, dan heb je weinig energie en veelal fysieke en mentale klachten.

In de foto een entiteit, een paard in een stal.

entiteit-linda-krohne
entiteit

Draken

Bijzondere en schaarse wezens, nauw verbonden met alle elementen. Ik had ze dan ook onder de elementalen kunnen noemen alleen zijn ze het daar niet helemaal mee eens. Bij het ontstaan van de planeet waren er draken aanwezig. Deze zijn in de loop van de tijd uitgeroeid door diverse oorzaken. Heden ten daage zijn er nog steeds draken. Alleen laten ze zich niet zien in onze eigen dimensie. Kortom, je kunt ze niet waarnemen met je ogen. De meeste draken zijn vrouwen en er zijn een aantal groepen draken. De laatste tijd merk ik dat draken vaker worden waargenomen bij klanten in met name dromen. Je komt met draken in aanraking zodra je daar aan toe bent.

Hulp nodig?