Hulp bij het verwijderen van entiteiten & demonen

Leer op een veilige en duurzame wijze entiteiten en demonen te verwijderen uit je woning en/of lichaam.

Entiteiten zijn bewustzijnsvormen van energie met een intelligentie

En er zijn vele soorten. Denk aan demonen, engelen, overleden dierbaren, gidsen, aliëns...

Demoon

Wat kan je van mij verwachten

Ik ben een exorcist die zegt wat er gezegd dient te worden en doet wat gedaan moet worden.


Dat maakt dat ik velen confronteer en bewust maak van datgene wat er op dat moment aanwezig is. Sommigen vinden dat moeilijk en lastig. 

Ik draai namelijk niet om de waarheid en kern heen. 


Wen daar gerust aan.


Het voordeel is dat er weinig onduidelijkheid zal zijn. En ik ben sterk genoeg voor de meeste zware entiteiten die er zijn. Immers verwijder en help ik dagelijks diverse soorten entiteiten.


Wat ik niet ben


Ik ben niet onder de indruk van iemands problemen, entiteiten, cultuur, religie en energie&kracht. Angst voor entiteiten en duistere krachten vanuit diverse culturen en religies heb ik al vele jaren niet meer. Teveel voor meegemaakt en bestudeerd in mijn werk als exorcist en therapeut. 


Waar ik echt een hekel aan heb:

  • zijn zachte heelmeesters die stinkende wonden maken

Zij zeggen wel te weten hoe alles werkt en hoe zij alles voor jou kunnen oplossen. Alleen dit klopt niet. En het werkt niet of slechts heel even.


En dat is niet wat ik jou gun. Waarschijnlijk is dat ook niet wat jij zoekt. 


Ik sta voor duurzaam oplossen. In al je lichamen én in je gehele energie systeem. 


Hoe realiseer je dat? Door te leren hoe het fenomeen entiteiten werkt, te leren hoe je lichaam ermee omgaat,  hoe jezelf te genezen en sterker te worden op allerlei niveau's. 


Dat is wat ik velen, wereldwijd, met plezier leer.


Wat bied ik je dan? 

Mensen die openstaan voor het willen oplossen en bereid zijn alles te doen wat nodig is vinden bij Linda Krohne een spiritueel leermeester. Die je helpt met duurzaam oplossen van je problemen.

 

Die als o.a. helderziende en therapeut die informatie aan jou geeft om entiteiten te verwijderen en dichterbij je ware zelf te komen. Om sterker en zuiverder te worden. En met name om zelf in staat te zijn jouw energieniveau te verhogen. 


Veel van wat ik doe bied je de kans om meer zelfredzaam en nog meer je ware zelf te worden, zijn en blijven. 


Ik neem aan dat jij 100% jezelf wilt zijn. Dat je geen entiteiten of welke negatieve energie dan ook aanwezig wilt hebben in je woning of jezelf. 

Daar kan ik je heel veel over leren. Soms met het planten van een zaadje en soms met een liefdevolle schop onder je achterste... 


Wat je nog meer krijgt


Inzichten, bewustwording, tips en advies. Ik deel met enthousiasme en liefde mijn opgedane kennis van de afgelopen 20 jaar. 


Warme groet, Linda Krohne

De oorzaken van de aanwezigheid van entiteiten zitten voor 99% van de gevallen in jezelf. En daarom kan jij het zelf (leren) oplossen”

Verwijder-negatieve-energie

Verwijder Negatieve energie

In 5 simpele stappen verwijder je negatieve energie uit jezelf. Leer de stappen en bescherm en genees jezelf!

Linda-Krohne

Maak een afspraak

Kom je er zelf niet uit? Maak dan een afspraak. Meestal is 1 afspraak voldoende. Op maandag, woensdag en vrijdag maak ik afspraken. Voor spoedgevallen heb ik soms in de avond ruimte. De link stuurt je door naar mijn online winkel om direct een afspraak te maken.

What Others Say

"

Linda, ik heb weer kunnen slapen. Zonder gedoe, zonder lastig gevallen worden. Wat een verademing. En de dwanggedachten en stemmen zijn er niet meer. Dat is wel even wennen. Fijn dat ik zo snel bij je terecht kon.


Anna  

Opgelucht

"

Linda heeft mij uit mijn bezetenheid (en psychose) door diverse entiteiten gekregen op een veilige en effectieve wijze. Het was hard werken alleen was Linda altijd bereikbaar en bereid om mijn hand vast te houden als het erg spannend was voor mij. Ik kan weer functioneren en verder met mijn bedrijf.


Emma 

Ondernemer

"

Al jaren werd ik lastig gevallen door seksdemonen. Nu ben ik er dan eindelijk vanaf. En tegelijkertijd van nog meer problemen. Linda is een stevige tante die je erdoorheen én vanaf helpt. Niet altijd leuk en makkelijk, wel wat ik precies nodig had blijkt nu achteraf.


Sam

Verkoper

Word lid en ontvang maandelijkse online healing en live spreekuren webinars

en krijg toegang tot alle eerdere webinars

Elke maand


verwijder ik online entiteiten

© 2019, De-Exorcist.nl    I   Disclaimer    I  Privacy policy

>