Informatie over entiteiten

Op de onderliggende pagina’s heb ik zoveel mogelijk informatie geplaatst over entiteiten. In mijn praktijk werk ik dagelijks met mensen die te maken hebben met eniteiten en ik merk dat veel mensen vragen hebben. Daarnaast willen de meeste klanten graag willen begrijpen hoe en wat en waarom. En dat begrijp ik volledig als ik terugkijk naar mijn eigen ervaringen en ontwikkeling.

Steeds meer mensen worden bewust van entiteiten en nemen ze waar. Wat zijn het, welke soorten zijn er, wat doen ze? En hoe bescherm je jezelf ertegen.

Klik eens op alle onderliggende pagina’s. En als jouw vraag of antwoord er niet bij staat, neem dan gerust contact op..

Video en audio materiaal

Geen zin om te lezen? Klik dan gerust op onderstaande video’s voor meer uitleg.

Wat zijn entiteiten?

Algemeen over entiteiten

Verwijder je angst voor entiteiten.

Waarheid van alle informatie

Deze website is gebaseerd op mijn ervaring als exorcist, therapeut, helderziende. In mijn praktijk en in alle wereldwijde consulten spreek ik vele klanten. Bijna allen nemen entiteiten waar en worden bewust van wat er nog meer is. Alle informatie die op deze website gegeven wordt is dan ook mijn waarheid. Ik zal niet zeggen dat ik het allemaal weet. Want wat ik de afgelopen jaren heb geleerd, is loslaten dat ik denk dat ik nu weet hoe het zit en werkt. Ik zal dan ook regelmatig de informatie aanvullen. Het is niet mijn intentie je te overtuigen van mijn gelijk of mijn waarheid aan je op te dringen. Het is mijn intentie om je kennis te geven opdat je verder kunt op je eigen pad. Juist door andermans ervaringen, visie, inzichten en perspectieven tot je te nemen ontdek je je eigen waarheid in mijn beleving.

Vragen of hulp nodig? Mailen mag en anders Bel mij gerust

Warme groet,
Linda Krohne