Loop je vast met entiteiten en zwarte magie? Heb je hulp nodig bij het verwijderen ervan? Of heb je een andere vraag op het gebied van spiritualiteit? Linda is helderziende, helderwetende, helderhorende, helderruikende en heldervoelende. Daardoor kan ze vele mensen, wereldwijd, helpen met het verwijderen, begrijpen en bewustworden van allerlei zaken die voor anderen nog onverklaarbaar en onbegrijpelijk zijn. Neem gerust contact op.

  Een afspraak maken gaat het snelst via de telefoon of whatsapp. Ik neem altijd binnen 12 uur contact op. Mailen mag natuurlijk ook als je dat prettiger vindt.

  Bel voor een afspraak met Linda naar [button href=”tel://0031 6 28311033″ style=”danger” fa=”fa-phone” corners=”rounded”]0031 6 28311033[/button]

  Contact via Facebook?

  Word dan gerust lid van de Facebook groep Spirituele Coaching en neem op die manier contact met mij op. Of stuur mij een vriendschapsverzoek op Facebook via mijn naam Linda Krohne.

  Contact via een afspraak online of live?

  Een afspraak met kan plaatsvinden op haar praktijk te Apeldoorn, op maandag, woensdag of vrijdagen. Of online via Skype of Messenger Video of Zoom, op alle dagen, tevens in de avonduren of indien spoed in de weekenden. Aangezien ze energetisch werk verricht is het mogelijk om op afstand te werken. Je mist alleen de koffie, verder is het resultaat hetzelfde. Online werken maakt ook dat het wereldwijd kan plaatsvinden, desnoods in het engels.

  Als je een behandelingstraject bij mij volgt of wilt volgen, zie ik je graag, indien mogelijk, de eerste keer persoonlijk in mijn praktijk. Het is altijd fijn om elkaar ontmoet te hebben indien we een langdurige samenwerking aan gaan in mijn optiek.

  Mailen mag ook:

  mailto:info@de-exorcist.nl