Lees hier verhalen uit mijn praktijk

Ter lering en vermaak

Deze verhalen zijn gebaseerd op ware gebeurtenissen

Deze verhalen zijn gebaseerd op ware gebeurtenissen.  

Linda Krohne - blogger

donkere-entiteit

Naast mijn bed staat iemand

Na een normale werkdag kwam ik eindelijk thuis. Het is druk bij ons op het werk. Ik loop me de benen uit het lijf om alle opdrachten op tijd af te krijgen. 


Thuisgekomen plof ik eerst neer op de bank. Zet de TV aan en kijk naar een domme serie waar ik de naam niet eens meer van weet. 


Na wat te drinken, kom ik enigszins weer wat bij. Ik realiseer mij dat mijn maag rammelt. De lunch had ik immers over moeten slaan. 


Dus ik maak snel wat klaar en eet het al kijkend naar TV op. Na het eten bel ik nog even met een vriend van mij. Een beste kerel die net een nieuwe relatie heeft. 


Hij vertelt me over de ontmoeting met zijn schoonouders. Wat een verhaal. De vader werd woedend toen hij vertelde over zijn werk. Het stoom kwam hem letterlijk uit de oren!


De moeder probeerde haar man tot bedaren te brengen alleen dat lukte niet zo best. Mijn vriend zat ineens in een vreemd huis met twee huilende vrouwen om zich heen. Vreselijke ervaring vond hij zelf.


En ik hoorde hoe geraakt hij was door de reactie van de vader en de vrouwen.  


Na naar hem geluisterd te hebben, nodigde ik hem uit voor een borrel vrijdag. Dat nam hij met beide handen aan. Kan ik mij ook prima voorstellen. 


Toen ik ophing voelde ik me zwaar en moe. Wat een dag. Ik kroop snel mijn bed in. 


Om 2 uur werd ik wakker. Ik werd wakker en was nat van het zweet en beefde over mijn gehele lijf. Toen ik mijn ogen open deed zag ik een man in mijn kamer.


Hij was donker, pikzwart en had een wat gekke hoed op. Ik gilde, GA WEG. Maar hij kwam naar mij toe en ging naast mijn bed staan. 


De ogen waren echt bloedrood vol woede en haat leek het wel. Ik was echt doodsbang. Heb het licht aan gedaan. En ik ben gaan bidden tot God. Nog nooit gedaan... 


Ik weet niet hoe lang het duurde maar toen ik weer om mij heen keek was de man weg. 

© 2019, De-Exorcist.nl    I   Disclaimer    I  Privacy policy

>