Lees hier verhalen uit mijn praktijk

Ter lering en vermaak

Deze verhalen zijn gebaseerd op ware gebeurtenissen

Naast mijn bed staat iemand

Na een normale werkdag kwam ik eindelijk thuis. Het is druk bij ons op het werk. Ik loop me de benen uit het lijf om alle opdrachten op tijd af te krijgen. 


Thuisgekomen plof ik eerst neer op de bank. Zet de TV aan en kijk naar een domme serie waar ik de naam niet eens meer van weet. 


Na wat te drinken, kom ik enigszins weer wat bij. Ik realiseer mij dat mijn maag rammelt. De lunch had ik immers over moeten slaan. 


Dus ik maak snel wat klaar en eet het al kijkend naar TV op. Na het eten bel ik nog even met een vriend van mij. Een beste kerel die net een nieuwe relatie heeft. 


Hij vertelt me over de ontmoeting met zijn schoonouders. Wat een verhaal. De vader werd woedend toen hij vertelde over zijn werk. Het stoom kwam hem letterlijk uit de oren!


De moeder probeerde haar man tot bedaren te brengen alleen dat lukte niet zo best. Mijn vriend zat ineens in een vreemd huis met twee huilende vrouwen om zich heen. Vreselijke ervaring vond hij zelf.


En ik hoorde hoe geraakt hij was door de reactie van de vader en de vrouwen.  


Na naar hem geluisterd te hebben, nodigde ik hem uit voor een borrel vrijdag. Dat nam hij met beide handen aan. Kan ik mij ook prima voorstellen. 


Toen ik ophing voelde ik me zwaar en moe. Wat een dag. Ik kroop snel mijn bed in. 


Om 2 uur werd ik wakker. Ik werd wakker en was nat van het zweet en beefde over mijn gehele lijf. Toen ik mijn ogen open deed zag ik een man in mijn kamer.


Hij was donker, pikzwart en had een wat gekke hoed op. Ik gilde, GA WEG. Maar hij kwam naar mij toe en ging naast mijn bed staan. 


De ogen waren echt bloedrood vol woede en haat leek het wel. Ik was echt doodsbang. Heb het licht aan gedaan. En ik ben gaan bidden tot God. Nog nooit gedaan... 


Ik weet niet hoe lang het duurde maar toen ik weer om mij heen keek was de man weg. 

Wat heb ik toch prachtig werk

Wat heb ik toch prachtig werk


Vanmorgen druk geweest met exorcisme afspraken. Dan verwijder ik de Entiteiten zoals demonen en allerlei negatieve energie zoals mind-control, zwarte magie en andersoortige energie.


Ook ga ik aan de slag met het oplossen van de oorzaken van de aanwezigheid van de entiteiten, want als je dat niet doet, dan komen de entiteiten simpelweg terug.
En dat is wat velen die het lef hebben zich exorcist te noemen overslaan en nog geeneens weten hoe dit te doen.


Best wel een groot aantal klanten zijn al bij iemand geweest, jouw collega zeggen ze dan, alleen zijn de problemen vele malen erger geworden.


Met liefde en héél veel licht ga ik dan puinruimen. Zo ook vanmorgen weer. Na het gebruik van kruidenmengsels zijn ze in een psychose geschoten. En zijn entiteiten in hun lichaam binnengedrongen.


Sommige doen dan nare dingen met de persoon op het gebied van seksualiteit. Dus het is zeer kwetsbaar. Schaamte is er volop.


Zo ontzettend fijn om mensen van al die energie en entiteiten te bevrijden. Zo voelt het ook voor hen.


Trots op mijn missie en taak. Ook al is het f*king pittig voor mijzelf. Mijn team zegt ook steeds: Linda je houdt meer van je cliënten dan van jezelf.


Ik begrijp waarom dat wordt gezegd. Echter is het niet helemaal correct alleen is dat voor een andere keer misschien iets om over te vertellen.


Fijn om je een blik in de keuken te kunnen laten werpen 


Warme groet, Linda Krohne


Je komt niet voor niets bij mij terecht


Het is een druilerige dag en mijn telefoon rinkelt terwijl ik aan mijn eerste warme kruidige thee zit te nippen. Een nieuw nummer dus altijd interessant.


Direct krijg ik al de benodigde informatie door omtrent de bellers situatie en de oplossing.  Binnen enkele minuten was de afspraak gemaakt.


De volgende dag gaan we aan de slag. Al 12 jaar wordt mevrouw getreiterd door een entiteit. Volgens haar een vrouw die continue in haar oren schreeuwt met vreselijke dingen. 


Nou dat klopt. Die entiteit was zeker aanwezig. En met een reden. Ik ga het nog niet verklappen..


We gingen na het beantwoorden van een aantal vragen meteen aan de slag. Eerst maar eens zorgen dat mevrouw weer terug in haar lichaam kwam, want ze was er al lang niet in geweest. 


Na weer enkele minuten begon ze te zakken in haar lijf. Een apart en nieuw gevoel. Dat betekent dat ze echt heel lang niet in verbinding is geweest met zichzelf. En entiteiten krijgen dan vrij spel.


Dus nadat de eerste blokkades verwijdert zijn, ontstond er meer rust en ruimte. In het hoofd, in de borst, buik en eigenlijk overal wel. 


Dan wordt het tijd om te zorgen dat mevrouw wel in staat is om entiteiten los te laten. Maar dat wil ik hoor, ik wil ze loslaten zei ze!


Je kunt het wel willen denk je echter vertelt het lichaam mij een geheel ander verhaal. Anders had je het allang losgelaten. Al snel was het controle mechanisme al flink opgelost wat weer voldoende ruimte geeft om met de volgende stap aan de slag te gaan. 


Het oplossen van de oorzaken van de aanwezigheid van entiteiten.  Altijd fijn en mooi om te doen. Heerlijk dankbaar werk. 


Al snel was voor mij de weg vrij om de schreeuwende entiteit te verwijderen. Die ging zonder al te veel moeite, met een grote glimlach weer verder met haar reis en ik bedankte haar voor haar hulp. Haar hulp? Jazeker..


Want toen ik vroeg hoe mevrouw zich nu voelde, bleek dat er toch nog iets in haar aanwezig was. Ze voelde het duidelijk. Maar het voelde wel heel anders dan die andere. Klopt. Het voelde namelijk zachter en verdrietig. 


Ik wist al wie het was. Het was namelijk haar overleden tante. Die was ruim 12 jaar geleden overleden en was in feite een soort moeder voor haar. Want met tante kon ze over allerlei dingen praten die voor haar belangrijk waren. Bij haar moeder kon ze niet terecht. 


Tante wilde haar nog steeds bijstaan en helpen. Er was zoveel liefde aanwezig. Echter had tante nog veel onverwerkte emoties en trauma's bij zich en die voelde mevrouw nu wel goed. En al jaren merkte ze op. 


Ik vertelde beide dat het beter is dat Tante over gaat. En deze Aardse wereld dus verlaat. Na wat tranen was dat goed en begeleide ik dat proces. 


Toen tante eenmaal weg was uit haar lichaam voelde het alsof ze 10 winterjassen had uitgedaan. Haar zicht verbeterde en alles voelde lichter en fijner.


Ze zei: "Linda, het is net of ik hiervoor naar jou toe moest komen."


Klopt, daar is soms een schreeuwende entiteit voor nodig. 


Warme groet, Linda Krohne


© 2019, De-Exorcist.nl    I   Disclaimer    I  Privacy policy

Enter your text here...

>