Mijn advies voor bestrijden, beschermen en afwenden

Mijn advies is om dagelijks minstens 1x jezelf te reinigen. Zie hier de video. We zitten namelijk allen op social media en internet. En komen onder de mensen, dus is het gewoonweg handig om het dagelijks toe te passen. Indien je een beroep uitoefent waarbij je lichamelijk of geestelijk contact hebt met klanten, reinig je dan na iedere sessie/consult/gesprek. Zodat je én in je eigen energie blijft én je die duistere energie niet per ongeluk doorgeeft aan een klant.

Kan je voorkomen dat zwarte magie wordt toegepast?

Het is niet mogelijk om te voorkomen dat anderen zwarte magie op je toepassen. De meeste mensen sturen onbewust zwarte magie. Alleen zie ik een toename in bewust toepassen van zwarte magie ontstaan. Een ander tegenhouden in gedrag, is bijna onmogelijk. Als je weet wie het doet, neem afstand en zorg goed voor jezelf. Als je niet weet wie het doet, ook dan kan je het niet voorkomen.

Het enige wat jij kunt doen, is jezelf reinigen van allerlei negatieve energie, zie hier hoe. En werken aan het verhogen van je energieniveau door je negatieve emoties en trauma op te lossen in jezelf. Lees daar meer over.

Hulp nodig?