Hoe kan ik een afspraak maken?

Een afspraak maken kan via telefoon, email of whatsapp via 0031-28311033

Live of online?

Een afspraak vindt vanwege de eigen veiligheid online plaats via Zoom Video Bellen. Het komt namelijk veel te vaak voor dat entiteiten er alles aan doen tijdens het reizen om te voorkomen dat de cliënt op de praktijk komt. Linda werkt al jaren wereldwijd in dit vakgebied en via video bellen werkt het prima.

Op welke dagen?

Ik maak afspraken op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Tarieven:

Verwijderen van Entiteiten/Zwarte Magie/Voodoo/Hoodoo/Mindcontrol/MK-Ultra:

Een afspraak duurt 60 minuten en kost :

€ 449,- incl. BTW op werkdagen van 09.00-17.00 uur. Na 17.00 uur en in het weekend zijn de kosten € 1.000,- incl. BTW (klik hier)

Een huisreiniging welke ik op mijn praktijk uitvoer kost:

€ 1.000,- incl. BTW op werkdagen van 09.00-17.00 uur. (klik hier)

(de afspraken maak je via mijn webwinkel in mijn main website www.spirituele-coaching.nl)

Wat kan ik verwachten?

Ik verwijder nooit alleen de entiteiten zonder de oorzaken van de aanwezigheid van de entiteiten in jezelf ook op te lossen. Anders komen de entiteiten eenvoudig en snel weer terug, dat is niet wat ik wil en jij waarschijnlijk zelf ook niet. Er zijn weinigen die dit werkelijk kunnen overigens.

Tijdens de afspraak gaan we aan de slag met de oorzaken van de aanwezigheid van de entiteiten, zwarte magie of voodoo of andersoortige negativiteit. Entiteiten, zwarte magie waar je last van hebt, zijn een gevolg. Ze zijn nooit de oorzaak. Als jij last hebt, is je energiesysteem niet in orde en zijn er te behandelen zwakke plekken. Dat gaan we dus tijdens de afspraak oplossen. Dit door je onverwerkte negatieve emoties en trauma op te lossen. Via simpele technieken. Welke je vervolgens zelf kunt toepassen voortaan. Ik vind zelfredzaamheid in zelfgenezing erg belangrijk.

Hoeveel sessies?

Afhankelijk van hoe lang je al last hebt, hoe snel je de technieken oppakt, heb je 1 of meerdere sessies nodig. De meeste mensen zijn tussen de 1 tot 3 sessies bezig met het verwijderen van entiteiten. Alleen is het echt helemaal afhankelijk van de ernst van bezetenheid, de soort entiteit en de persoon.

Indien er sprake is van psychose of schizofrenie, zijn er meerdere sessies nodig. En als je naast entiteiten, zwarte magie en voodoo last hebt van een burn-out, depressie of anderszins, dan heb je meer sessies nodig om te zorgen dat de entiteiten helemaal niet meer terugkomen..

Algemene Voorwaarden

behandelovereenkomst

en privacyverklaring

 

Bel of app naar 06-28311033 voor het maken van een afspraak. Of mail naar info@lindakrohne.nl