Hoe kan ik een afspraak maken?

Een afspraak maken kan via telefoon, email of whatsapp.

Live of online?

Een afspraak kan live plaatsvinden te Apeldoorn of online via Zoom, Skype of Messenger Video.

Op welke dagen?

Ik maak afspraken op maandag, woensdag en vrijdag.

Tarieven:

Verwijderen van Entiteiten/Zwarte Magie/Voodoo/Hoodoo/Mindcontrol/MK-Ultra:

Het verwijderen van entiteiten, magie en voodoo bij mensen of uit woningen. Leeftijd maakt niet uit.

Een afspraak op praktijk of online duurt 60 minuten en kost :

€ 159,- incl. BTW op werkdagen van 09.00-17.00 uur. Na 17.00 uur en in het weekend zijn de kosten € 199,- incl. BTW

Een huisreiniging welke ik op mijn praktijk uitvoer kost:

€ 197,- incl. BTW op werkdagen van 09.00-17.00 uur.

Wat kan ik verwachten?

Ik verwijder nooit alleen de entiteiten zonder de oorzaken van de aanwezigheid van de entiteiten in jezelf ook op te lossen. Aangezien ik het niemand gun dat de entiteiten gewoonweg weer terugkomen.

Tijdens de afspraak gaan we aan de slag met de oorzaken van de aanwezigheid van de entiteiten, zwarte magie of voodoo of andersoortige negativiteit. Entiteiten, zwarte magie waar je last van hebt, zijn een gevolg. Ze zijn nooit de oorzaak. Als jij last hebt, is je energiesysteem niet in orde. Dat gaan we dus tijdens de afspraak oplossen. Dit door je onverwerkte negatieve emoties en trauma op te lossen. Via simpele technieken. Welke je vervolgens zelf kunt toepassen voortaan. Ik vind zelfredzaamheid in zelfgenezing erg belangrijk.

Hoeveel sessies?

Afhankelijk van hoe lang je al last hebt, hoe snel je de technieken oppakt, heb je 1 of meerdere sessies nodig. De meeste mensen zijn tussen de 1 tot 3 sessies bezig met het verwijderen van entiteiten. Alleen is het echt helemaal afhankelijk van de ernst van bezetenheid, de soort entiteit en de persoon.

Indien er sprake is van psychose of schizofrenie, zijn er meerdere sessies nodig. En als je naast entiteiten, zwarte magie en voodoo last hebt van een burn-out, depressie of anderszins, dan heb je meer sessies nodig om te zorgen dat de entiteiten helemaal niet meer terugkomen..

Algemene Voorwaarden

behandelovereenkomst

en privacyverklaring