Linda-Krohne

Wat heb ik toch prachtig werk

Vanmorgen druk geweest met exorcisme afspraken. Dan verwijder ik de Entiteiten zoals demonen en allerlei negatieve energie zoals mind-control, zwarte magie en andersoortige energie.

Ook ga ik aan de slag met het oplossen van de oorzaken van de aanwezigheid van de entiteiten, want als je dat niet doet, dan komen de entiteiten simpelweg terug. En dat is wat velen die het lef hebben zich exorcist te noemen overslaan en nog geeneens weten hoe dit te doen.

Best wel een groot aantal klanten zijn al bij iemand geweest, jouw collega zeggen ze dan, alleen zijn de problemen vele malen erger geworden.
Met liefde en héél veel licht ga ik dan puinruimen. Zo ook vanmorgen weer. Na het gebruik van kruidenmengsels zijn ze in een psychose geschoten. En zijn entiteiten in hun lichaam binnengedrongen.

Sommige doen dan nare dingen met de persoon op het gebied van seksualiteit. Dus het is zeer kwetsbaar. Schaamte is er volop.
Zo ontzettend fijn om mensen van al die energie en entiteiten te bevrijden. Zo voelt het ook voor hen.

Trots op mijn missie en taak. Ook al is het f*king pittig voor mijzelf. Mijn team zegt ook steeds: Linda je houdt meer van je cliënten dan van jezelf.
Ik begrijp waarom dat wordt gezegd. Echter is het niet helemaal correct alleen is dat voor een andere keer misschien iets om over te vertellen.

Fijn om je een blik in de keuken te kunnen laten werpen 😃

Warme groet, Linda Krohne