Linda, wil je alsjeblieft zorgen dat die persoon stopt met het sturen van negatieve energie naar mij toe? Ik word er gek van....

Een vraag die ik wekelijks meerdere malen ontvang. En dat reeds jarenlang. 

Uiteraard begrijp ik waar de vraag vandaan komt. Het is mega vervelend als iemand anders jou tot last is met het sturen van negatieve energie en/of entiteiten. Daar kan ik over mee praten hoor. Alleen zorgen dat die ander daarmee stopt, dat is niet zuiver. In feite vraag je mij dan om manipulatie, mind-control of zwarte magie toe te passen om ervoor te zorgen dat de andere persoon het gedrag stopt en verandert. 

Hoezeer ik het ook begrijp dat je wilt dat het stop, ik help niet door de ander te forceren en dwingen te laten stoppen. Ik ga heel bewust niet zelf duistere zaken toepassen. 

Toch kan je ervoor zorgen dat je minder last hebt. En als dat is wat je werkelijk wilt, dan kan ik je wel helpen.. 

Echter de vraag: "zorg dat die persoon stopt" is een vraag waar ik niets mee doe. Puur vanuit mijn keuze om zuiver te zijn én te blijven. Dat is ook noodzakelijk als exorcist, anders kan je niet van alles verwijderen. 


Heb je hier vragen over? Neem gerust contact met mij op.


Warme groet,


Linda Krohne